site

Wawasan ketua pegawai pembelajaran dicari

The Financial Times menjemput ketua pegawai pembelajaran di seluruh dunia untuk mengambil bahagian dalam tinjauan tahunan ketiga mengenai arah aliran dan matlamat dalam pendidikan eksekutif. Pergi ke ft.com/closurvey.

Dengan kerjasama Unicon (Konsortium Antarabangsa Untuk Pendidikan Eksekutif Berasaskan Universiti) dan dengan kerjasama AACSB, EFMD, Emeritus dan Bersin Partners, kami sedang berusaha untuk memahami perubahan permintaan untuk pendidikan eksekutif.

Kami sedang mengumpul cerapan sehingga 16 Jun, dan akan menganalisis serta berkongsi penemuan dalam laporan pada musim luruh.

Penyelidikan itu melengkapkan kedudukan pendidikan eksekutif tahunan FT bagi penyedia, peserta dan rakan kongsi, serta liputan pendidikan perniagaan yang lebih luas.

Tinjauan tahun lepas menyerlahkan peralihan kepada pembelajaran dalam talian, kepelbagaian sekolah perniagaan dan penyedia lain serta “pendemokrasian” latihan yang semakin meningkat kepada lebih ramai pekerja muda.

Ia menunjukkan minat yang kuat dalam topik termasuk kepimpinan, kepelbagaian dan transformasi digital; dan pelaburan berterusan dalam pendidikan sebahagiannya untuk memacu pengambilan dan pengekalan.

Ketua pegawai pembelajaran, ketua pembangunan kepimpinan dan eksekutif lain yang menyelia penglibatan pembelajaran untuk membangunkan pengurus pertengahan dan kanan: sila lengkapkan tinjauan di sini.

rsult sgp

lihat pengeluaran sidney

toto sidney 2023

data hongkong malam ini

keluaran semua togel hari ini