site

Terbaik daripada: Jadi, bos anda seorang narsis…

Kita semua mungkin pernah mempunyai satu: bos yang ciri-cirinya termasuk rasa penting diri yang tinggi, keperluan untuk kekaguman yang berlebihan, kurang empati dan rasa berhak. Mereka semua adalah ciri-ciri seorang narsisis. Pakar psikologi Ramani Durvasula, pakar dalam subjek itu, memberitahu hos Isabel Berwick mengapa begitu banyak narsisis berakhir dalam jawatan kepimpinan, dan bagaimana untuk mengendalikan mereka. Selain itu, ahli psikoterapi Naomi Shragai, pengarang ‘The Man Who Mistook His Job For His Life’, menerangkan mengapa beberapa sifat narsis penting untuk maju di tempat kerja. Ini adalah ulangan episod yang pertama kali diterbitkan pada 25 Oktober 2022.

Mahu lebih?

Ketua Pegawai Eksekutif Narsisisme

Bagaimana untuk mengendalikan seorang narsisis di tempat kerja

Pemimpin yang penuh nafsu: yang baik, yang buruk, dan yang narsis

pelanggan FT? Daftar untuk surat berita Working It mingguan dengan satu klik di sini. Kami merangkumi semua perkara di tempat kerja dan pengurusan — serta pelaporan eksklusif tentang arah aliran, petua dan perkara yang akan datang seterusnya.

Kami ingin mendengar daripada anda. Apa yang anda suka (atau tidak)? Apakah topik yang perlu kita tangani? E-mel kepada pasukan di workingit@ft.com atau Isabel terus di isabel.berwick@ft.com. Ikuti Isabel di LinkedIn

Langgan Working It di mana-mana sahaja anda mendapatkan podcast anda — dan tinggalkan ulasan kepada kami!

Disampaikan oleh Isabel Berwick. Dihasilkan oleh Manuela Saragosa. Dihasilkan oleh Novel.

Lihat panduan kebolehaksesan kami.

resulut sgp

sidney

totobet data sydney

info hk malam ini

totobet singapura