toto

Persaingan NFC East NY Giants lwn Dallas Cowboys Kembali pada ‘Monday Night Football’

Monday Night Football menutup Minggu 3 NFL dengan hanya satu perlawanan. Pengeluaran SGP Ini adalah satu yang besar, walaupun, kerana dua pasukan NFC East – Dallas Cowboys dan New York Giants – bertarung untuk kedudukan.

Dallas Cowboys lwn New York Giants
Pelapis luar Micah Parsons merenung ke bawah serangan New York Giants musim lalu. Permainan Dallas Cowboys vs. New York Giants Monday Night Football malam ini akan menghidupkan semula Persaingan Timur NFC. (Imej: Getty Images)
The Cowboys sedang mencari jalan untuk menghadapi saingan divisyen pertama mereka musim ini. Selepas kemenangan mereka minggu lalu menentang Cincinnati Bengals, Cowboys sedang mencari untuk mengekalkan cara kemenangan mereka.

Ia tidak akan menjadi satu tugas yang mudah. The Cowboys menjalani pramusim yang baik sebelum memulakan musim biasa dengan pukulan pukulan di tangan Tampa Bay Buccaneers. Mereka kini berdepan satu daripada lima pasukan yang tinggal untuk memiliki rekod tanpa kalah.

Walaupun kami masih dalam perlawanan pertama musim ini, setiap kemenangan adalah penting. The Giants mempunyai rekod sempurna setakat ini, mengalahkan Tennessee Titans dan Carolina Panthers. Kedua-dua perlawanan tidak meleset, kerana mereka menewaskan Titans dengan hanya satu mata dan melepasi Panthers dengan tiga mata.

Jalan Sukar untuk Koboi
Ini berkemungkinan akan menjadi pertarungan quarterback. Cooper Rush akan Result SDY masuk sekali lagi sebagai pemula untuk Cowboys, dengan Dak Prescott masih di tepi padang kerana kecederaan. Maklumat terkini daripada Dallas telah mengembalikan Prescott pada 16 Okt.

Rush menamatkan 19 daripada 31 untuk jarak 235 ela dan touchdown menentang Bengal minggu lalu. Apabila dia menemui rentaknya, dia boleh bertambah baik malam ini.

Di sisi lain, Giants QB Daniel Jones menamatkan 22 daripada 34 untuk 176 ela dan touchdown dalam permainan Carolina. Secara umum, dia telah berjaya di udara dan mempunyai penarafan lulus 99.4. Walaupun begitu, kekuatan serangan sebenar New York ialah permainan darat.

Berlari ke belakang Saquon Barkley mempunyai permainan yang hebat pada Minggu 1 menentang Titans, bergegas 18 kali sejauh 164 ela. Dia menambah 72 ela pada 21 lagi membawa pada minggu berikutnya. Dia akan menjadi sasaran utama pertahanan Cowboys.

Turun ke Kawat
Terdapat kecederaan di kedua-dua belah padang yang akan menjadi masalah. Akibatnya, Cowboys memainkan sandaran, termasuk penerima lebar Michael Gallup dan penjuru Trevon Diggs. Kedua-duanya akan menjadi pemain utama untuk Dallas.

Dallas mempunyai peluang malam ini selagi Rush datang, dan pertahanan kekal menakutkan seperti yang berlaku setakat ini. Oddsmakers, bagaimanapun, cenderung sedikit memihak kepada Giants.

The Giants mendapat -115 berbanding Cowboys’ -105 di DraftKings dan buku lain, yang bermakna walaupun pembuat kemungkinan tidak pasti siapa yang akan menang. Spread hanyalah satu mata, dengan lebih/bawah 39 atau 39.5 pada kebanyakan buku.

Bahagian bawah telah mencecah dalam 15 terakhir daripada 18 perlawanan yang digabungkan untuk kedua-dua ini. Walau bagaimanapun, apabila berdepan antara satu sama lain, over telah lebih berjaya – memukul dalam lima daripada tujuh perlawanan terakhir.

Rihanna Membuat Super Bowl
Dalam berita NFL yang lain, pegawai mengumumkan pada hari Ahad bahawa Keluaran HK Rihanna akan menjadi tajuk utama pertunjukan separuh masa Super Bowl LVII Februari depan. Penyanyi dan pelakon itu menolak permintaan untuk muncul dua tahun lalu tetapi telah berubah hati.

Apple Music mengambil alih sebagai penaja utama rancangan itu, menggantikan Pepsi. Tidak jelas sama ada gergasi teknologi itu mempunyai tangan untuk mendapatkan Jay Z untuk meyakinkan mogul Fenty Beauty untuk bersetuju untuk muncul. Selain Rihanna, tiada butiran tambahan mengenai kemungkinan penghibur lain telah dikeluarkan.