site

Permainan Major Hitman Baharu Di Hiatus

IO Interactive, pembangun di sebalik siri Hitman yang telah lama berjalan, telah mendedahkan bahawa pengembaraan Agent 47 yang seterusnya masih agak jauh kerana siri Hitman “sedikit terhenti.”

Dalam temu bual dengan Eurogamer, pemilik bersama IO Interactive Christian Elverdam bercakap tentang sejarah siri Hitman; yang tinggi, yang rendah, dan segala-galanya di antaranya. Elderdam juga menyentuh masa depan studio bebas yang pernah dimiliki oleh Square Enix.

Umum mengetahui bahawa IO Interactive sedang mengusahakan projek lain hari ini. Kembali pada tahun 2020, studio itu mengumumkan bahawa ia sedang mengusahakan permainan James Bond yang serba baharu dengan cerita asal yang tidak berdasarkan mana-mana filem sebelumnya. Awal bulan ini studio itu juga mengumumkan satu lagi projek besar dalam kerja-kerja: RPG fantasi dalam talian, walaupun tajuknya belum diketahui.

Di hadapan Hitman, tiada pengumuman mengenai sebarang permainan baharu, walaupun siri ini secara senyap-senyap telah mengalami beberapa perubahan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, yang terbesar adalah penjenamaan semula Hitman 3 baru-baru ini sebagai Hitman: World of Assassination. Penjenamaan semula itu menarik kandungan daripada dua perlawanan pertama dalam trilogi moden dan menawarkan pemain kedai sehenti untuk semua keperluan Hitman mereka. Kemas kini baharu telah dikeluarkan dengan kandungan baharu dan juga mod roguelike pemain tunggal baharu untuk memastikan pengalaman itu sentiasa berdetik. Tetapi bagaimana dengan permainan Hitman baharu? Ia akan menjadi sedikit masa lagi, malangnya.

“Pada masa ini, permainan Hitman baharu yang utama dan utama: itu sedikit rehat,” kata Elverdam kepada Eurogamer, menjelaskan bahawa studio itu kini sedang mengusahakan jenis ejen lain yang memerlukan banyak masa pembangun. Sememangnya, ini adalah permainan James Bond yang diumumkan beberapa tahun yang lalu, walaupun projek itu masih terkunci dengan tiada maklumat mengenainya dikeluarkan. Mudah-mudahan, dengan IO Interactive yang begitu sibuk, ini bermakna pendedahan tidak terlalu jauh.

Peminat tidak seharusnya terlalu bimbang tentang Ejen 47 dipecat untuk Encik Bond, walaupun, kerana Elverdam juga berkata, “jelas kami akan kembali kepada Ejen 47 yang dikasihi. Dia masih berada di tengah-tengah syarikat ini.”

Ia meyakinkan peminat, tetapi pada masa yang sama, mengetahui bahawa permainan baru dalam siri ini berpotensi bertahun-tahun lagi akan tetap menyengat. Namun, jika seseorang ingin memahaminya, peminat yang optimis dapat melihat kata-kata tiada permainan “utama” dan berharap untuk permainan “kecil”? Jangan katakan tidak pernah… lagi.

Hitman 3 - Official Launch Trailer

Disiarkan:
Forum Berkaitan: Perbincangan Permainan

Sumber: https://www.dualshockers.com/new-major-hitman-game-hiatus-developer-focuses-on-bond/

Data Pengeluaran Hongkong

Pengeluaran HK

Togel SDY Hari Ini

Data Pengeluaran SGP

SDY Hari Ini

Keluaran Sidney