site

Pembuatan semula System Shock telah ditangguhkan sehingga Mei

Tarikh keluaran untuk pembuatan semula permainan PC klasik System Shock telah diumumkan.

Permainan ini, yang sedang dibangunkan oleh Nightdive Studios, akan dikeluarkan pada PC pada 30 Mei.

Ini menandakan kelewatan daripada tetingkap keluaran yang disasarkan sebelum ini pada Mac 2023. Walaupun tarikh yang pasti tidak pernah dinyatakan, kemas kini Kickstarter pada bulan Januari mendakwa permainan itu akan dikeluarkan lewat bulan ini.

Versi konsol permainan juga dirancang, tetapi tiada tarikh keluaran diberikan.

“Edisi konsol System Shock akan dikeluarkan pada PS4, PS5 dan Xbox One dan Siri S/X pada masa akan datang,” kata studio itu. “Maklumat lanjut mengenai perkara ini apabila kami mempunyainya.”

System Shock pada asalnya dibangunkan oleh Looking Glass Studios pada tahun 1994. Diarahkan oleh Doug Church dan diterbitkan oleh Warren Spector, ia merupakan tajuk yang sangat berpengaruh yang seterusnya memberi inspirasi kepada permainan seperti Bioshock dan Prey, kedua-duanya dianggap sebagai pengganti rohani.

Pengeluar permainan Warren Spector akan mengarahkan Deus Ex dan menghasilkan Thief: Deadly Shadows.

“Pembuatan semula System Shock menggabungkan permainan kultus permainan asal yang ikonik dengan visual HD baharu, kawalan yang dikemas kini, antara muka yang dibaik pulih dan bunyi serta muzik serba baharu,” menurut kenyataan akhbar.

Tahun lepas Nightdive Studios menjelaskan status Sistem Shock 3 yang telah lama hilang, mendakwa bahawa ia kini terpulang kepada Tencent jika sekuel itu dibuat.

System Shock - Official Trailer | Summer of Gaming 2022

Disiarkan:
Forum Berkaitan: Forum Permainan PC

Sumber: https://www.videogameschronicle.com/news/the-system-shock-remakes-pc-release-date-has-been-announced/

Hongkong Prize

Togel Deposit Pulsa

Pengeluaran Sidney

Result Sidney