toto

Light & Wonder Kini Menampilkan Permainan Konami di OpenGaming

Light & Wonder , nama perniagaan Scientific Games Corporation , telah mengumumkan perkongsian baharu dengan Konami Gaming , Inc. Di bawah syarat perkongsian itu, Konami akan mendapat manfaat daripada platform OpenGaming berdedikasi bekas itu melalui ikatan pengagregatan dengan Konami.

Fokus AS pada Pengembangan Jangkauan Produk Konami
Perjanjian itu akan membolehkan Konami menyepadukan portfolio permainannya secara langsung dengan platform OpenGaming dan menjangkau khalayak Toto macau baharu di seluruh Amerika Syarikat. Ini akan menghasilkan penyampaian gelaran Konami kegemaran pemain merentasi jejak geografi yang lebih besar dan memberi manfaat kepada beberapa jenama igaming yang paling terkenal di negara ini.

Akses pertama akan diberikan kepada Pemain Barstool di Michigan dan Pennsylvania bersama pemain Golden Nugget di New Jersey. Permainan yang akan dipaparkan pada platform OpenGaming termasuk China Shores, Astronomical Magic, dan Adorned Peacock untuk menamakan beberapa.

Penambahan tajuk secara langsung memberi manfaat kepada jejak perniagaan Light & Wonder kerana ia membolehkannya terus menambah tajuk kegemaran pemain yang diterima baik oleh penonton di Amerika Syarikat dan seterusnya. Mengulas mengenai peluang ini, pengarah perkongsian Light & Wonders Steve Mayes menyatakan:

Perjanjian pengagregatan mercu tanda ini merupakan detik yang besar untuk Light & Wonder sambil kami mengembangkan tawaran kandungan kami di Amerika Syarikat. Bukan rahsia lagi bahawa Konami ialah salah satu penyedia terbesar kandungan berkualiti, tawarannya benar-benar tiada duanya dan kami gembira untuk memilikinya dalam ekosistem OpenGaming yang terkemuka di industri kami.

Pengarah perkongsian Light & Wonders Steve Mayes
Konami dan Light & Wonder Happy dengan Peluang Pengeluaran SGP
Mayes mengesahkan bahawa syarikat itu sangat teruja untuk mendapat peluang dan menawarkan produk Konami yang berbeza dan terkenal kepada pelanggannya. Sentimen yang sama dinyatakan oleh Megan Wolkoff , yang bekerja sebagai pengarah produk dalam talian di Konami Gaming, Inc:

Pasukan kami teruja untuk pelancaran perkongsian ini dengan Light & Wonder pada masa pertumbuhan berterusan sektor iGaming. Jangkauan penonton yang disediakan OpenGaming sangat menarik dan bermakna kandungan mendalam kami boleh diakses oleh lebih ramai pemain.

Pengarah produk dalam talian Konami Gaming, Inc Megan Wolkoff
Wolkoff mengesahkan bahawa Konami teruja untuk melihat permainan Konami mencapai platform OpenGaming dan dari sana, beberapa pasaran permainan Keluaran SDY terbesar di Amerika Syarikat. Penyepaduan adalah penting kerana Light & Wonder bersedia untuk terus berkembang di seluruh AS apabila pasaran permainan baharu tersedia.

Sudah terdapat lebih daripada 500 permainan tersedia di platform OpenGaming, yang menjadikannya pilihan pilihan untuk banyak studio permainan baharu yang ingin mewujudkan jejak dalam sektor ini.