toto

LEAP Gaming Melancarkan Tajuk di Pasaran iGaming Denmark

LEAP telah menerima pensijilan rasmi untuk memasuki pasaran Denmark. Hasilnya, pembangun dan pembekal produk iGaming akan dapat meletakkan Live Draw SGP portfolio cemerlangnya bagi tajuk terpilih dengan jenama popular di Denmark.

Denmark untuk Melihat Hos Gelaran Permainan LEAP
Kedua-dua kasino rakan kongsi dipilih dengan baik kerana mereka mempunyai pendedahan yang kuat kepada pasaran Denmark dan akan membantu LEAP untuk segera mendapat manfaat daripada lesen yang baru diperolehnya. Lebih live draw HK banyak permainan akan datang, menjadikannya lebih mudah untuk menikmati pengalaman yang lebih segar seiring dengan berjalannya syarikat.

Pemilik produk SYV25 Lasse Larsen memuji penambahan permainan LEAP, memanggilnya sebagai “rakan kongsi yang sempurna, dan menambah:

Grafik 3D termaju dan ciri permainan unik mereka, digabungkan dengan UI yang sangat intuitif, memberikan pengalaman permainan yang mengasyikkan dan menarik, yang kami bangga tawarkan kepada pelanggan kami secara eksklusif pada platform dalam talian kami.

Pemilik produk SYV25 Lasse Larsen
Pengarah komersial LEAP Isabella Avidar turut mengalu-alukan perkongsian itu dan berkata syarikat itu teruja untuk menjadi sebahagian daripada pasaran Denmark. Avidar menyuarakan keyakinan bahawa produk LEAP Gaming akan terbukti popular dengan pemain tempatan, kerana pengalaman omni-saluran yang kukuh, grafik lanjutan dan permainan.

Lebih Banyak Perkongsian Berjaya di Eropah
LEAP telah menjadi berita akhir-akhir ini kerana syarikat itu telah menyampaikan perkongsian yang berjaya selain daripada kemasukan pasaran baharu. Pada Toto macau bulan Mei, LEAP mencatat satu lagi pencapaian penting dengan mendapatkan kemasukan ke pasaran iGaming terkawal di United Kingdom, boleh dikatakan salah satu yang paling ketat dan paling menguntungkan di dunia.

Pada Mac tahun ini, pembekal telah dibenarkan untuk menyertai pasaran permainan Sweden juga, dengan syarikat yakin ia boleh mengikut syarat pasaran yang ketat kepada T.