site

ChatGPT terbukti menjadi detik iPhone untuk AI

Terima kasih semua,

ChatGPT terbukti menjadi detik iPhone untuk AI (terima kasih kepada Ming Cheuk atas metafora anda yang sangat baik), dengan sebilangan besar ahli kami muncul dalam berita bercakap tentang peluang yang telah ia keluarkan merentas pelbagai aplikasi, termasuk: ElementX, Spark, Arcanum AI, Aware Group, Frankly AI, Ambit AI dan University of Auckland.

Melibatkan diri
Kami mempunyai kertas putih mengenai Model Bahasa Besar dalam karya yang diketuai oleh Matthew Ensor, Ketua Pegawai Eksekutif Frankly AI. Hubungi kami untuk terlibat.

Datang dan lihat
Kami juga bekerjasama dengan CanterburyTech dan Cognizant New Zealand untuk membawakan anda acara Tech Tuesday ‘ChatGPT – adakah masa depan akhirnya di sini?’ di Christchurch pada 14 Mac. Ini adalah susulan kepada webinar 22 Februari kami yang sangat berjaya mengenai kesan ChatGPT terhadap pendidikan, yang menarik lebih 600 pendaftaran.

Terlibat: Kepimpinan dan alatan praktikal untuk menyokong Tadbir Urus Bertanggungjawab AI untuk Aotearoa
Kami telah menubuhkan Kumpulan Kerja Tadbir Urus AI baharu untuk menghasilkan alatan praktikal untuk organisasi dan pemimpin mereka, dengan matlamat untuk menghasilkan satu set rangka kerja, alatan dan pendekatan yang dipilih susun yang memenuhi keperluan organisasi yang beroperasi di New Zealand. Jika anda berminat untuk terlibat dan berpotensi memimpin beberapa kerja itu, hubungi.

AI untuk Alam Sekitar – Acara Wellington – Ditunda
Sambutan kami yang bertujuan untuk kerja kami tentang AI untuk Alam Sekitar telah dibatalkan pada 15 Februari kerana Taufan Gabrielle melanda Aotearoa. Kami menyampaikan kasih sayang kami yang tulus kepada semua yang terjejas oleh peristiwa cuaca baru-baru ini dan terutamanya kepada mereka yang kehilangan orang tersayang. Kami menjangkakan akan ada tarikh baharu tidak lama lagi.

Terima kasih yang hangat
Madeline


Baca lebih lanjut: Forum AI Berita Februari
Forum AI
Forum AI menghimpunkan komuniti kecerdasan buatan New Zealand, bekerjasama untuk memanfaatkan kuasa teknologi AI untuk membolehkan New Zealand masa depan yang makmur, inklusif dan berkembang maju.


HK Prize

Bandar Togel Online

Totobet Singapore

Result SDY

Data Keluaran SDY