site

Acara pembaca percuma: Perkara yang mereka tidak mengajar anda tentang wang

Adakah anda jenis orang yang dipenuhi dengan kebimbangan apabila memikirkan untuk menyelesaikan masalah kewangan peribadi anda?

Menguruskan wang kita sendiri dengan baik adalah sesuatu yang walaupun orang berpendapatan tinggi yang bekerja dalam dunia kewangan boleh bersusah payah mencari masa untuk melakukannya. Walaupun kita boleh melepasi jargon, hubungan emosi kita dengan wang selalunya boleh menghalang.

Webinar waktu makan tengah hari percuma terbaru FT bertujuan untuk memulihkan baki.

Sertai Claer Barrett, pakar kewangan peribadi pemastautin FT, dan Isabel Berwick, penyampai podcast dan surat berita Working It yang memenangi anugerah FT, sambil mereka menjawab soalan pembaca FT tentang memperoleh, menyimpan dan melabur wang.

Acara strim langsung akan bermula pada 12.30 BST pada hari Jumaat 21 April, dan akan menggunakan tema daripada buku pertama Claer, Perkara yang Mereka Tidak Ajar Anda Mengenai Wangditerbitkan oleh Penguin Books.

Pergi ke ft.com/moneyevent untuk mendaftarkan tempat percuma anda dan mengemukakan soalan anda tentang wang dan kerjaya kepada penyampai lebih awal daripada masa.

totobet.com sgp

sidney pengeluaran hari ini

totobet sdy hari ini

togel hkg hari ini keluar

totobet net singapura hari ini